Duurzaam, kindvriendelijk en groen

Koolhoven is straks 45 ruime huurwoningen rijker. Een deel van de eengezinswoningen komt aan de bosrand te liggen en een ander deel aan plantsoenen of een doorlopende straat waarin een autoluwe zone met speelvoorzieningen aangelegd wordt. Naast de rijwoningen komen er ook zes tweekappers.

De architect liet zich inspireren door de natuur in de directe omgeving. Want de wijk Koolhoven ligt in een beschermd natuurgebied. Er is dan ook veel variatie in de uitvoering van de woningen. Elke woning heeft een frisse mix van natuurtinten: bakstenen met subtiele kleurvariaties, aangevuld met duurzaam hout en traditioneel gebakken dakpannen. De opzet van Koolhoven sluit naadloos aan bij de natuurlijke omgeving. Je woont hier in het groen met alle voorzieningen binnen handbereik.

De voordelen van huren

Als huurder weet je waar je aan toe bent. Geen onverwachte lasten, geen financiële risico’s, geen waardevermindering. Groot onderhoud? Daar heb je geen omkijken naar. Want dat wordt voor je geregeld. En dat is wel zo prettig. Zo kun je meer tijd besteden aan datgene wat voor jou belangrijk is.

Bekijk alle foto’s van Koolhoven
 

De ideale locatie

Tilburg omarmt zijn imago als arbeidersstad. Zo bloeide de voormalige spoorzone bij het station op als broedplaats van innovatie, erfgoed en gastvrijheid. Sowieso staat universiteitsstad Tilburg bekend om het grote aanbod aan gezellige kroegjes en fijne restaurants. Met een eigen poppodium en verschillende musea valt er in Tilburg altijd wat te beleven.

Dicht bij huis vind je verschillende supermarkten, kinderdagverblijven, basisscholen, middelbare scholen, uitgebreide sportfaciliteiten en zorgvoorzieningen. Ook wandel je vanuit jouw nieuwe thuis zo naar treinstation Reeshof. Hier pak je de trein richting Breda of Den Bosch. En omdat Koolhoven aan de rand van Tilburg ligt, ben je via verschillende uitvalswegen zo op werk, bij familie of bij vrienden in een andere stad.

Trek je er graag op uit? Voor de frisse boslucht ga je naar de Loonse en Drunense Duinen of naar de vennen en bossen van Oisterwijk. Met het gezin een dagje eropuit? Je staat in een mum van tijd in attractiepark De Efteling of safaripark Beekse Bergen.